skip to Main Content

Gladheidsbestrijding

Mocht er weer eens een strenge winterse periode opduiken, dan staat De Aar Hoveniers klaar om bij jouw bedrijf gladheid te bestrijden. Het is natuurlijk belangrijk dat medewerkers veilig op hun werkplek kunnen arriveren en bezoekers niet onderuitgaan op weg naar de ingang. We verzorgen gladheidsbestrijding bij bedrijven, distributiecentra, VVE’s en instellingen in de regio Woerden en daarbuiten. Parkeerplaatsen en bedrijventerreinen worden daarbij sneeuw- en ijsvrij gemaakt.

De Aar Hoveniers heeft een abonnement bij MeteoGroup en houdt zelf voor je in de gaten of het gaat vriezen of sneeuwen. Als het nodig is, wordt ons materieel tijdig op pad gestuurd om je terrein sneeuw- en ijsvrij te maken. Dit doen wij doordeweeks maar ook in het weekend. Vooraf spreken we met elkaar af wanneer dit uiterlijk gereed moet zijn. Komen je eerste medewerkers om vijf uur ’s ochtends? Dan zorgen wij dat wij al zijn geweest voor de gladheidsbestrijding.

De Aar rijdt in koude nachten vier verschillende routes: twee binnen en twee buiten Woerden. Wilt u weten of jouw bedrijfsterrein of parkeerplaats aan de route kan worden toegevoegd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Back To Top