skip to Main Content

Misschien loop je er ook weleens tegenaan dat het overzicht in de tuin weg is. Je hebt een nieuw huis met een mooie tuin gekocht maar geen idee waar je moet beginnen. Of je hebt al jarenlang een mooie tuin maar terugkerende tuinproblemen waar je geen raad mee weet. Je twijfelt of het onderhoud dat je zelf doet op de goede manier gebeurt of misschien heb je specifieke vragen over plantsoorten, snoeiadvies of natuurontwikkeling.

Door dit soort zaken te laten liggen, stapelt het werk zich op en wordt het onderhoud heel onoverzichtelijk. Er zijn dan vaak grote werkzaamheden nodig om weer structuur in de tuin aan te brengen.

Gelukkig hebben wij bij De Aar Hoveniers dé oplossing: onze tuinadviseur Arnold. Met zijn jarenlange ervaring en zijn enorme passie voor tuinonderhoud en natuurontwikkeling kan hij je helpen het overzicht in de tuin terug te krijgen. Door praktische tips geeft tuinadviseur Arnold je een steuntje in de rug om zelf de structuur aan te brengen en te genieten van de tuin. Hij zal samen met jou een rondje lopen door de tuin en je zo uitgebreid mogelijk adviseren. Met kleine aanpassingen kun je grote effecten bereiken en vergaar je de juiste kennis om met vertrouwen het tuinonderhoud in de toekomst zelf uit te kunnen voeren.

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met tuinadviseur Arnold. Hij helpt je graag op weg in je eigen tuin!

Back To Top