skip to Main Content

De eerste aanblik van je bedrijfspand kan een heel bepalend beeld geven, zowel voor bezoekende klanten als voor personeel. Je wilt graag dat je bedrijfstuin er representatief uitziet. De Aar Hoveniers kan je helpen met de aanleg of renovatie van je bedrijfstuin en deze zo maken dat het past bij de uitstraling van je bedrijf en aan alle wensen voldoet.

Niet alleen ziet een mooi aangelegde bedrijfstuin er verzorgd uit, het kan ook kostenbesparend werken. Als je een goed plan maakt voor je bedrijfstuin en daarin op de juiste plekken goede en sterke planten zet, wordt het onderhoud makkelijker en daarmee voordeliger.
Kies je De Aar Hoveniers voor de aanleg of renovatie van je bedrijfstuin, dan plannen we eerst een kennismakingsgesprek in. Tijdens dat gesprek kunnen we bepalen wat je wensen zijn en waar de bedrijfstuin aan moet voldoen. Vervolgens maken we een werkomschrijvende offerte waarin stap voor stap staat wat we gaan doen. Daarna komen onze professionele medewerkers de tuin aanleggen. Uiteindelijk volgt de oplevering en heb je een bedrijfstuin waar je nog jarenlang van kunt genieten.

Ben je toe aan een nieuwe bedrijfstuin en wil je je wensen met ons bespreken? Neem dan contact met ons op.

Bekijk ook eens onze aansluitende diensten:

Back To Top