skip to Main Content

Je wilt natuurlijk dat je bedrijfstuin er ook na de aanleg of renovatie mooi en verzorgd uit blijft zien. Omdat je zelf al druk genoeg bent met je eigen bedrijf, begrijpen we als geen ander dat praktische hulp hierbij goed van pas komt. Bij de Aar Hoveniers bieden we onderhoud op alle tuinwerkzaamheden die nodig zijn voor een nette bedrijfstuin. Denk hierbij aan gazononderhoud, het verwijderen van onkruid, het knippen van hagen, het snoeien van bomen en heesters en het schoonmaken van verhardingen.

Omdat elke bedrijfstuin anders is en iedereen andere behoeftes en wensen heeft, is ons onderhoud altijd op maat gemaakt. Door middel van een kennismakingsgesprek inventariseren we waar jouw bedrijfstuin behoefte aan heeft. Je kunt kiezen voor een eenmalige onderhoudsbeurt of periodiek onderhoud, afgestemd op de betreffende bedrijfstuin. In beide gevallen stellen we een overzichtelijke offerte op die je inzicht geeft in de stappen die we nemen. Kies je voor periodiek onderhoud, dan zetten we uiteen wanneer welke onderhoudswerkzaamheden plaatsvinden. Zo zorgen we er samen voor dat jij geen omkijken hebt naar je bedrijfstuin én dat deze er wel gedurende het jaar representatief uit blijft zien. Uiteraard doen we er alles aan om de overlast voor jou, je personeel en bezoekers zo beperkt mogelijk te houden.

Wil je meer informatie over het onderhoud aan bedrijfstuinen? Neem dan contact met ons op.

Ook als je behoefte hebt aan onderhoud van meerdere buitenruimtes, zoals een distributieterrein of parkeerplaats, ben je bij ons aan het goede adres. Meer info over terreinonderhoud vind je via onderstaande knop.

Onderhoud bedrijfstuinen

Back To Top