Over ons
Je bent hier: Home \ Over ons

Historie

De Aar Hoveniers is een familiebedrijf, dat op 1 oktober 1977 is opgericht door Theo Post Uiterweer. Hij trouwt twee jaar later met Monique, die sindsdien in het bedrijf meewerkt en in 1998 officieel mede-eigenaar is geworden. Sinds het najaar van 2014 is ook zoon Edo mede-eigenaar. Hij werkt nu samen met zijn ouders en neemt op termijn het hoveniersbedrijf in Woerden over. Naast de familie Post Uiterweer is een aantal medewerkers in vaste dienst.

De Aar Hoveniers is VCA-gecertificeerd. Dat betekent dat er alles aan wordt gedaan om de veiligheid van medewerkers te waarborgen. Ook is De Aar aangesloten bij VHG, de landelijke brancheorganisatie voor hoveniers.

Missie

De Aar Hoveniers wil een fijne werkgever zijn voor haar hoveniers, waarbij iedere medewerker een schakel vormt in de ketting van succes. Kwaliteit, netheid en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel. De klant staat ten allen tijde centraal. Voor ons geldt: afspraak is afspraak!

Visie

De Aar Hoveniers vertelt een transparant en eerlijk verhaal aan haar klanten. Uit iedere offerte moet duidelijk blijken welke werkzaamheden er worden verricht en op welke wijze dat gaat gebeuren. De offerte wordt bij voorkeur persoonlijk toegelicht. Veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu staan centraal in alle werkzaamheden.

De Aar Hoveniers hecht aan de netheid en kwaliteit van haar medewerkers. Wij staan erop dat zij hun werkplek netjes onderhouden en achterlaten, hun spullen op orde hebben en er verzorgd uitzien. Ze zijn ieder voor zich ons persoonlijke visitekaartje en daar zijn wij trots op.

Werk- & stageplekken

De Aar Hoveniers is een erkend leerbedrijf en aangesloten bij SBB. Dat betekent dat wij onze kennis en ervaring graag willen delen met aanstormende groentalenten. Wil je stage lopen of eens ervaren of het vak van hovenier iets voor jou is? Neem dan contact met ons op.

Menu

De Aar hoveniers