skip to Main Content

De oorsprong van De Aar Hoveniers ligt in het jaar 1977. Het bedrijf werd toen opgericht door Theo Post Uiterweer in Woerden, waar we nog steeds heel actief zijn en inmiddels een begrip genoemd worden. Twee jaar later trouwt Theo met Monique, die vlak daarna ook in het bedrijf gaat werken en in 1998 mede-eigenaar wordt. Sinds het najaar van 2014 is ook zoon Edo, die de passie voor het tuinieren al vroeg meekreeg, mede-eigenaar.

Hij werkt nu samen met zijn ouders en neemt op termijn het hoveniersbedrijf over. De familie Post Uiterweer vormt samen met een aantal vaste medewerkers het mooie team dat dagelijks voor je klaarstaat.

Kwaliteit, passie en ervaring zijn belangrijke kernwaarden binnen De Aar Hoveniers. Onze slogan is “vanuit ons groene hart” en deze heeft alles te maken met onze vestigingsplaats Woerden, maar ook met onze gedrevenheid en de mate waarin wij van het hoveniersvak houden. De Aar Hoveniers is VCA-gecertificeerd. Dat betekent dat er alles aan wordt gedaan om de veiligheid van medewerkers te waarborgen. Ook is De Aar aangesloten bij VHG, de landelijke brancheorganisatie voor hoveniers.

Daarnaast is De Aar Hoveniers een erkend leerbedrijf en aangesloten bij SBB. Dat betekent dat wij onze kennis en ervaring graag willen delen met aanstormende groentalenten. Wil je stagelopen of ontdekken of het hoveniersvak iets voor jou is? Neem dan contact met ons op.

Back To Top