skip to Main Content

Als jouw bedrijf beschikt over een of meerdere bedrijfsterreinen, is het belangrijk om dit goed bij te houden. Je wilt immers niet dat bezoekers moeten parkeren op een met onkruid begroeide parkeerplaats of transport wordt gedwarsboomd door bijvoorbeeld ongewenste beplanting. Ook hier geldt: je buitenruimte is wat mensen het eerste zien en dit vormt dus een belangrijk visitekaartje voor je bedrijf.

Terreinonderhoud houdt in dat we alle werkzaamheden uitvoeren om ervoor te zorgen dat het terrein er netjes uitziet en jij er zo min mogelijk omkijken naar hebt. Naast onder andere het verwijderen van onkruid en knippen van hagen, zoals we bij het onderhoud van bedrijfstuinen doen, valt onder terreinonderhoud bijvoorbeeld ook het legen van putten, verwijderen van zwerfafval en het herstellen van de bestrating.

Het onderhoud en de frequentie daarvan wordt afgestemd op jouw specifieke behoeftes. We bespreken dit in een kennismakingsgesprek, waarna we een overzichtelijke offerte voor je opstellen. Je kunt kiezen voor eenmalig onderhoud of periodiek onderhoud. Waar je ook voor kiest, we werken altijd volledig transparant en geven je via een werkomschrijvende offerte inzicht in de stappen die we nemen en werkzaamheden die worden uitgevoerd. Uiteraard doen we er alles aan om de overlast voor jou, je personeel en bezoekers zo beperkt mogelijk te houden.

Wil je meer informatie over onderhoud aan je bedrijfsterrein? Neem dan gerust contact met ons op.

Terreinonderhoud

Back To Top