Tuinontwerp
Je bent hier: Home \ Tuinontwerp

Een tuinontwerp is de basis voor een tuin waar u heerlijk in kan genieten. Door een helder traject en duidelijke afspraken krijgt u de tuin die u altijd al heeft willen hebben.

Voortraject

In een persoonlijk gesprek bij u op locatie inventariseren wij samen met u uw ideeën over de bestaande buitenruimte. We geven tips en adviezen, bijvoorbeeld over materiaalkeuze of het optimaal inrichten van de ruimte. Onze jarenlange ervaring werkt in uw voordeel: wij doen dit dagelijks, u waarschijnlijk slechts enkele malen in uw leven. Naar aanleiding van ons gesprek stellen wij een offerte voor u op. Hierin beschrijven wij duidelijk wat we nodig hebben voor de plannen en hoe we deze gaan uitvoeren.

 Ontwerp

Mocht u een nieuwe tuin willen dan kunnen wij een tuinontwerp voor u maken. Een ontwerp is de basis voor uw nieuwe tuin, hierdoor betaalt een goed tuinontwerp zichzelf altijd terug. In het plan worden uw wensen omgezet in een prachtige tuin. Tijdens het eerste vrijblijvende gesprek worden uw wensen besproken en de tuin ingemeten. Tevens wordt ook het budget vastgesteld waarmee gewerkt kan worden. Afhankelijk van de wensen moet u rekening houden met een vierkante meter prijs tussen € 50,00 en € 350,00. Er wordt eerst een voorlopig tuinontwerp opgesteld, deze wordt met u besproken en indien nodig wordt hij aangepast. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en krijgt u de tuin die u altijd al heeft gewild.

De kosten voor een tuinontwerp kunt u onderstaand vinden en zijn afhankelijk van de oppervlakte van uw tuin:

  • Tot 100 m2:        € 350,00
  • 100-200 m2:       € 475,00
  • 200-400 m2:       € 590,00
  • 400-750 m2:       € 825,00
  • 750-1500 m2:     € 950,00
  • Groter op aanvraag

Voor deze prijs inclusief BTW krijgt u een ingebonden boekje met een 2D plattegrond aangevuld met 3D sfeerbeelden van de tuin. Mocht u de tuin door ons willen laten maken dan krijgt u 50% van de ontwerpkosten als korting op de offerte van de aanleg.

Beplantingsplan
Het beplantingsplan is geen vast onderdeel van het ontwerp. De tijd die nodig is voor het opstellen van een goed beplantingsplan is afhankelijk van tuinstijl, het ontwerp en uw wensen. Daarom is het voor ons niet mogelijk om vooraf hiervoor met vaste prijzen te werken. Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek en de daarin besproken wensen en ideeën is het wel mogelijk om na het kennismakingsgesprek een gecombineerde aanbieding te doen.

Wilt u graag een ontwerp voor uw tuin laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Menu

De Aar hoveniers