Tuinontwerp
Je bent hier: Home \ Tuinontwerp

Een tuinontwerp is de basis voor een tuin waar u heerlijk in kan genieten. Het tuinontwerp is volledig afgestemd op uw voorkeuren en wensen. Daarbij wordt rekening gehouden met de specifieke situatie van de kavel, het huis en de omgeving en met het budget voor uw tuin.

Traject

Wanneer u een afspraak heeft gemaakt, komen wij bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek nemen we uw eisen en wensen door en welke stijl u wenst bij het ontwerp. Tot slot zullen we uw tuin inmeten en nauwkeurig bekijken op mogelijke problemen. Aan de hand van het kennismakingsgesprek zullen wij een professionele tuinontwerper inschakelen om een tuinontwerp te maken.

De tuinontwerper zal aan de hand van uw eisen en wensen een betaald schetsontwerp maken. Wanneer deze naar uw tevredenheid is wordt het schetsontwerp uitgewerkt tot een definitief ontwerp met details, een matenplan en een doordacht beplantingsplan.

Onze ervaring is dat een samenwerking met een professionele tuinontwerper leidt tot een goed doordacht plan voor uw tuin. De door ons geselecteerde tuinontwerpers hebben een uitgebreide opleiding en kennis van zaken. Geen enkele klant en zijn eisen zijn hetzelfde. Daarom is creativiteit een onmisbare kwaliteit voor de tuinontwerper. De ontwerper zal zijn creativiteit en jarenlange ervaring met een realistische blik uitvoeren binnen de eisen, wensen en het budget van de opdrachtgever. Zo ontstaat een samenhangend geheel gericht op de toekomst met een eindbeeld duidelijk voor ogen.

Investering

Een slim ontworpen tuin is makkelijk te onderhouden en gaat daardoor jaren mee. Dit bespaart geld en zorgt voor een plezierige tuinbeleving. De investering in een goed tuinontwerp, beplantingsplan en juiste uitvoering helpt u bij een jarenlang onbezorgd tuingenot. U verdient de investering daarmee ruimschoots terug, en het allerbelangrijkste: u heeft een prachtige tuin die bij u past!

Wilt u graag een ontwerp voor uw tuin laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Menu

De Aar hoveniers