Tuinontwerp
Je bent hier: Home \ Tuinontwerp

Ontwerp

Een goed tuinontwerp is de basis van uw tuin. Daar besteden we dan ook graag samen met u aandacht aan. Aan de hand van een gesprek bij u thuis bespreken we graag uw wensen en ideeën. Daar voegen wij onze kennis en ervaring aan toe. Ook houden we rekening met de stijl van uw woning, de ligging van de tuin en de omliggende omgeving. Of het nu romantisch, modern of strak is, we brengen graag uw ideeën tot leven.

Beplantingsplan

Naast het ontwerpen van uw tuin kunnen wij ook een passend beplantingsplan maken. Bij een beplantingsplan is de sfeer die u wilt leidinggevend. Er zijn veel verschillende soorten beplanting waaruit een ontwerper kan kiezen. Hierbij houden we rekening met bloeikleur en bloeitijd, de seizoenen en het onderhoud. De beplanting zal het tuinontwerp complimenteren en samen zullen ze zorgen voor een tuin waar u nog jarenlang plezier van hebt.

Samenwerking

Voor het maken van de tuinontwerpen hebben wij een samenwerking met meerdere professionele tuinontwerpers. De ontwerper zal uw ideeën en wensen omzetten in een uniek ontwerp dat helemaal bij u past. Als het tuinontwerp klaar is nodigen wij u graag uit bij ons op kantoor om het plan te bespreken. Hierbij zullen we de bijbehorende materialen ook presenteren zodat u kunt zien en voelen hoe uw tuin zal worden!

Wilt u een ontwerp voor uw tuin laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Menu

De Aar hoveniers