Tuinadviseur
Je bent hier: Home \ Tuinadviseur

Misschien loop je er ook weleens tegenaan dat het overzicht in de tuin weg is. Je hebt een nieuw huis met een mooie tuin gekocht maar geen idee waar je moet beginnen. Of je hebt al jarenlang een mooie tuin maar terugkerende tuinproblemen waar je geen raad mee weet. Je twijfelt of het onderhoud dat je zelf doet op de goede manier gebeurt of misschien heb je specifieke vragen over plantsoorten, snoeiadvies of natuurontwikkeling.

De gevolgen kunnen zijn, dat het probleem waar je tegenaan loopt in de tuin te groot wordt, waardoor het overzicht op het onderhoud weg is. Het moment van ingrijpen komt te laat, waardoor er grote werkzaamheden nodig zijn, om weer structuur in de tuin aan te brengen.

Onze ervaren tuinadviseur Arnold kan je met zijn jarenlange ervaring in tuinonderhoud en natuurontwikkeling helpen, om het overzicht in de tuin terug te krijgen. Door praktische tips geeft tuinadviseur Arnold je een steuntje in de rug, om zelf de structuur aan te brengen en te genieten van de tuin. Hij zal samen met je een rondje door de tuin lopen en je zo goed mogelijk adviseren. Met kleine aanpassingen kun je grote effecten bereiken en de kennis hebben om met vertrouwen, het tuinonderhoud in de toekomst, zelf uit te kunnen voeren.

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met tuinadviseur Arnold. Hij helpt je graag op weg in je eigen tuin.

Menu

De Aar hoveniers