Onderhoud
Je bent hier: Home \ Onderhoud

De Aar Hoveniers heeft circa honderd tuinen in de regio Woerden en in de Randstad vast in onderhoud. Dit zijn particuliere tuinen, maar ook complete bedrijfsterreinen inclusief parkeerplaatsen. Bovendien werken wij in opdracht van zorginstellingen en Verenigingen van Eigenaren.

Een onderhoudscontract wordt altijd op maat gemaakt. Hoeveel onderhoud is gewenst en hoe vaak zullen wij langskomen? Vooraf wordt vastgelegd wat u tijdens het onderhoud kunt verwachten en welke voorkomende werkzaamheden door ons worden aangepakt. U kunt daarbij denken aan het snoeien van heggen, het maaien van het gazon en het onderhoud van uw borders. Ook vermelden wij vooraf welke middelen wij daarbij gebruiken.

Onze medewerkers werken zelfstandig en weten wat er van hen wordt verwacht. U hoeft dus niet noodzakelijkerwijs aanwezig te zijn, mits zij de tuin of het terrein op eigen gelegenheid kunnen betreden. Natuurlijk houden onze medewerkers in de gaten of er bijzondere dingen gebeuren in uw buitenruimte. Als materialen versleten dreigen te raken, een verharding is verzakt of een schutting gammel wordt, melden zij dit bij ons. In overleg met u ondernemen wij actie.

Voor- en najaarsbeurten

De Aar Hoveniers biedt naast het reguliere onderhoud ook voor- en najaarsbeurten aan. Tegen een vaste prijs ontvangt de klant een onderhoudsbeurt van vier uur, waarin de tuin wordt klaargemaakt voor het naderende seizoen. Ook wordt een kubieke meter tuinafval voor u afgevoerd. Zo kunt u het grovere werk aan ons overlaten en in het seizoen zelf heerlijk van uw tuin genieten.

Menu

De Aar hoveniers